Dalug.nu

Om operativsystemet Linux

Nya iPhones!

Att vara ägare till en smartphone är det många som är, och få utav oss skulle aldrig någonsin vilja leva utan en igen! För nu när de tagit en så pass stor del av våra liv som de har, så kan vi inte förstå att de inte alltid funnits där för oss. Som tur är så finns de här och nu, och det finns otroligt många märken såväl som modeller att välja bland, det är bara att välja och vraka! En del föredrar exempelvis Samsung, medan andra är trogna följeslagare till Apple. Och det är inte så konstigt, det var trots allt Apple och deras iPhone som revolutionerade hela marknaden när det kommer till de smarta telefonerna. Och för två dagar sedan släpptes två nya modeller, iPhone 5s och iPhone 5c. Den sistnämnda är lite speciell, det har nämligen pratats om den länge eftersom den är den billigare versionen av en iPhone. Låt oss prata lite om den!

  • Det största som skiljer sig med nya iPhone 5c jämfört med hur tidigare modeller har varit när de presenterats är det yttre. Nya 5c är nämligen gjord i plast, något som de tidigare modellerna inte varit utan det är glas som gäller för hela slanten! Kanske inte lika härlig att hålla i handen, men risken för att den ska sprängas i tusen bitar när man tappar den är betydligt mindre, inte sant?
  • Färger är alltid uppiggande, och på nya iPhone 5c så hittar man verkligen sådana. Man behöver med andra ord inte köpa ett skal till utan kan välja mellan limegrön, vit, himmelsblå, knallgul och ljust röd när man står i butiken.
  • Priset är betydligt billigare när det kommer till den nya telefonen, särskilt om man jämför med den lite finare och dyrare modellen iPhone 5S som släpptes samtidigt. Helt enkelt ett mycket bra alternativ för den som studerar eller liknande, och helt enkelt har rätt ont om pengar, men ändå vill ha en bra telefon! Tack för detta, Apple!

Smartphones har verkligen revolutionerat våra liv, och förhoppningsvis så kommer de fortsätta att göra det. För hur skulle vi egentligen klara oss utan dem?